top of page

Nytårstanker ...

Når klokken slår tolv slag i aften, træder vi ind i 2024 - et nyt år fyldt med masser af muligheder ... hvis man tør at gribe dem og forfølge sine drømme.


Personligt håber jeg at 2024 byder på en ny udgivelse (afslutningen på Sort Måne-serien) samt mere indgående kendskab til plantemedicin og nordisk shamanisme, og så ser jeg også meget frem til at fejre sølvbryllup med min mand hvor vi sammen med vores datter skal afsted på en fantastisk rejse som vi længe har drømt om.


Jeg har ingen planer om at lave nytårsfortsætter som sådan, men inden jul deltog jeg i en spændende online begivenhed hvor vi skulle reflektere over året der var gået og hvad vi ønskede af det nye år, men det vil jeg fortælle mere om på et andet tidspunkt.


Året 2023 blev et år som jeg senere hen vil tænke tilbage på som en milepæl i mit liv, for udover at udgive min 7. bog, var det året hvor jeg stiftede bekendtskab med naturens apotek og nordisk shamanisme og i den forbindelse har lært nye mennesker at kende som deler den samme interesse.


Dem som kender mig privat eller som har fulgt mig på de sociale medier gennem de sidste år ved at jeg altid har været fascineret af en mere jordisk og magisk omgang med naturen, og det var også det der gjorde at jeg tilbage i 2021 gik i gang med et online wicca-kursus på engelsk (ét som jeg stadig er i gang med - heldigvis er der ingen udløbsdato!). Jeg startede på kurset efter en hård personlig tid hvor jeg mistede min far og blev udpeget som værge for min demente mor og det føltes på det tidspunkt som at finde 'mening med livet' da jeg startede på kurset og kunne fordybe mig i ny og spændende viden. Det lyder måske lidt dramatisk når jeg skriver det sådan - det var det ikke, men det var en øjenåbner at mærke hvor dyb en mening det gav mig at lære om årshjulet. Tanken om at naturen viste hvor i året jeg var, frem for at kigge i en kalender fascinerede mig. Det var dog ikke en skelsættende forandring i mit liv, blot fascination. Derimod skete der helt klart noget dybt inde i mig da jeg tidligere i år begyndte at følge Maria fra Hyldemors Have på de sociale medier og stiftede bekendtskab med plantemedicin og nordisk shamanisme.
Startskuddet til min nye vej startede med en 2 timers-workshop i Odsherred i foråret hvor Maria fortalte om naturens eget apotek. Jeg havde tilmeldt mig på grund af almindelig nysgerrighed og som research til mine bøger, men da jeg kom hjem, havde jeg en lang samtale med min mand om det jeg havde oplevet og den insisterende længsel jeg pludselig følte. Som altid støttede han mig i mine drømme og idéer, og det varede heller ikke længe før jeg begyndte at undersøge hvilke kurser jeg kunne tage for at blive lidt klogere på det med planter og nordisk shamanisme ... og nu sidder jeg her i slutningen af året et par kurser rigere og med en masse viden som jeg lidt efter lidt har fået omsat til praktisk virkelighed ... og der er allerede flere kurser og oplevelser der venter på mig i det nye år.


I løbet af årets sidste dage, fik jeg en idé som jeg håber at kunne holde liv i når vi træder ind i det nye år - nemlig at udgive et nyhedsbrev hvor jeg mere dybtgående kan dele det der foregår i mit liv. I skrivende stund sidder jeg nu og arbejder på mit første blogindlæg ... for det var lige endnu en idé som dukkede op da jeg ville til at sende en nytårshilsen ... og sådan gælder det om at gribe de små tanker og idéer som dukker op. Er der noget jeg har lært i år, så er det virkelig at følge sine indskydelser.


Jeg håber at I alle får en dejlig nytårsaften som bliver netop som I ønsker det. Personligt fejrer jeg aftenen herhjemme sammen med min mand og vores to vovser. Det har vi gjort de sidste mange år og jeg elsker at fejre overgangen til det nye år stille og roligt.


Godt nytår!
Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page